Laura, en autistisk pige

Næste aften

fik alle i familien lov til at holde hende…
Tre dage senere tog hun sine første skridt og sagde sine første ord.

Laura

Vi kom til Jonna for  første gang for tre år siden. Alle besøg hos “konventionelle” eksperter havde været spild af tid, og jeg tog imod en anbefaling om alternativ behandling hos Klinik Stillhoff.

På det tidspunkt kunne min to årige, autistiske datter, ikke gå eller tale. Derud over ville hun ikke røres og så lige igennem os.
Vi sov aldrig og det meste af dagen bestod af at prøve på at få hende til at holde op med at skrige og græde. Hvis det var hårdt for os, så blødte mit hjerte for tanken om hvor forfærdelig eksistens hun måtte have.

Efter første behandling sad Laura bag i bilen og lavede flere pludre lyde på den 15 minutter køretur hjem, end hun havde lavet hele måneden….

Næste aften fik alle i familien lov til at holde hende…
Tre dage senere tog hun sine første skridt og sagde sine første ord.
Jeg var målløs!

De næste år er vi kommet hjem til danmark om sommeren, og det første på dagsordenen er at se Jonna.

Laura har stadigvæk udviklingsmæssige problemer, men KST fjerner de spændinger der står i vejen for indlæring og udvikling. Vi har prøvet adskillige andre cranio sakral terapeuter, både i USA og Danmark, men ingen er kommet tæt på de resultater vi får ved behandlingen hos Jonna. Jeg ved ikke hvordan alle reagerer, men op mod tre uger efter behandling, har jeg en glad datter, som sover om natten, er mere medgørlig og som ikke banker hovedet.

Cranio sakral terapi er uundværlig for Laura, men den lettelse, det giver resten af familien, er ubeskrivelig.

Mette Siddall, Texas.