KranioSakral terapi

DSC_2463

Hvad er kranioSakral terapi?
KranioSakral terapi er en holistisk behandlingsform der med blide teknikker aktiverer kroppens selvhelbredende processer.

KST afspænder vævet omkring centralnervesystemet og reducerer derigennem restriktioner der kan blokere eller hindre nervesystemets sædvanlige funktionalitet hvorved kroppens generelle vitalitet forbedres.

 

Membranerne og cerebrospinalvæsken omkring rygmarv og hjerne beskytter og sikrer funktionaliteten af selve centralnervesystemet, og er dermed en af de vigtigste strukturer i kroppens evne til at selvhelbrede.

Det KranioSakrale system er derfor et essentielt system i kroppen, som gensidigt påvirker kroppens øvrige systemer; nervesystemet, det muskulære system, det vaskulære system, lymfesystemet, respirationssystemet og det endokrine system. Smerter og dysfunktioner håndteres af centralnervesystemet, og kun ved at sikre at det har optimale betingelser kan din krop virke optimalt.

 

KranioSakral Terapi stammer oprindeligt fra osteopatien, og er i sin nuværende form udviklet af Dr. John Upledger DO, OMM gennem videnskabelig forskning på Michigan State University College. Dr. Upledger’s videreudvikling af KranioSakral terapi har opnået meget stor international anerkendelse og betragtes i dag som suverænt førende med over 90.000 højt uddannede terapeuter over hele verden.

 Læs mere om KranioSakral terapi hos Upledger Institute, USA (Engelsk)