En IT chef udtaler:

Posted in Cases

“Jeg kan varmt anbefale Kranio-Sakral terapi – det har hjulpet mig videre og givet mig et bedre liv.”

 

Hermed følger en lille historie om mig.

 

”de seneste år af mit liv har været præget af meget arbejdspres, konstatering af gigt i hoften samt for højt blodtryk og nogle alvorlige personlige problemer, som kom til udtryk i forbindelse med et dødsfald i den nærmeste familie.

Alt dette bevirkede, at jeg var trist og manglede energi både på jobbet og i privatlivet. Efter samtaler hos psykolog, en masse undersøgelser på hospitalet og samtaler med egen læge, var jeg nået til det punkt, at sådan skulle det nok være fremover. Ikke nogen særlig flatterende fremtid.

Jeg har de sidste 5 år haft fjordheste og har meget glæde af disse både med hensyn til ridning og kørsel. Men da det også begyndte at give problemer med at ride (smerter i ryg og hofte), var det nok dråben. På dette tidspunkt havde jeg prøvet flere former for gigtmedicin og tog en del, for at holde smerterne nede.

Ved et tilfælde blev jeg gjort bekendt med Kranio-Sakral terapien og synes det lød spændende. Jeg har aldrig troet ret meget på alternative behandlingsformer, men var nok nået til det punkt, hvor jeg var mere åben for dette end jeg nogensinde havde været før. Jeg besluttede mig derfor at prøve en behandling.

Det blev et vendepunkt for mig.

Alle behandlinger hos Jonna foregår i en utrolig dejlig atmosfære. Da behandlingen var færdig og jeg var kommet hjem, følte jeg ingen smerter i ryggen, men kun en dyb følelse af afslapning, som jeg ikke havde følt år tilbage. Da min mand kom hjem fra arbejde, sad jeg i haven med benene oppe og læste en bog – noget der var år siden, jeg sidst havde gjort.

 

Jeg har efterfølgende fået en del behandlinger og er nu fri for gigtmedicinen og har det meget bedre med mig selv.. Det har også hjulpet på min stressede jobsituation. Sidst jeg konsulterede egen læge fortalte jeg om mine oplevelser og lægen anbefalede, at jeg fortsatte med behandlinger – gerne inden større arbejdsmæssige projekter.

Det har jeg afprøvet og det har givet mig en styrke og en ro, jeg ikke før har haft.