SomatoEmotional Release

SomatoEmotional Release

betyder frigørelse af følelser fra kroppen (soma).

SomatoEmotional Release (SER®) er en terapeutisk metode der supplerende med KST hjælper klienten til at give slip på traumer og negative oplevelser der er ”gemt” af vejen i kroppen.
I forbindelse med disse hændelser dannes der såkaldte energicyster forskellige steder i kroppen.
Ved at lokalisere og behandle disse energicyster kan man løsne de spændinger der fastholder klienten i dyb smerte og sygdom.

KrnaioSakral terapi Klinik Stillhoff
Somato Emotionel Release,

 

SER er en terapeutisk metode der supplerende med KST hjælper klienten til at give slip på traumer og negative oplevelser der er ”gemt” af vejen i kroppen. I forbindelse med disse hændelser dannes der såkaldte energicyster forskellige steder i kroppen. Ved at lokalisere og behandle disse energicyster kan man løsne de spændinger der fastholder klienten i dyb smerte og sygdom.

Med SER er det muligt at hjælpe klienten til at komme ned i dybere lag af underbevidstheden og ”hente” oplevelserne frem til bevidsthed i sit ”inderste jeg”. Behandlingen kan foregå med eller uden samtale, og benyttes alt efter hvordan man bedst kan samarbejde med klienten og hjælpe klienten i selve behandlingen.

Ved hjælp af SER kan man løsne spændinger, og derved åbne op for undertrykte følelser. Problemstillinger der kan fremkomme under en SER behandling kan være problemer ved egen fødsel, undertrykkelse der har forårsaget spændt væv, psykologiske eller adfærdsmønstre opstået i tidlig barndom, voldsomme følelser som eks. frygt eller vrede.

Men også mangel på følelser som kærlighed, omsorg, og medfølelse kan være årsag til at der tidligt grundlægges destruktive livsmønstre og psykisk sygdom. Disse problemer kan være et kontrollerende element i kroppen der kan resultere i både følelsesmæssige og fysiske dysfunktioner.

 

Eksempler på symptomer: 
Stress
Hovedpine
Migræne
Nakke- og rygsmerter
Bækkenløsning
Kroniske smerter
Traumer
Piskesmæld

Uddybende information om SomatoEmotional Release  og behandlingsformen
på link herunder: