Forældrene til en 9 årig pige skrev:

Posted in Cases

Nanna er 9 år og født ved kejsersnit

Kranio-Sakral terapi er som ”en dejlig drøm hvor jeg lå og svævede i en hvid hængekøje ……”

Kort tid efter fødselen blev vi klar over at hun ikke kunne falde til ro, og fra sundhedsplejersken fik vi det råd at hun ville falde til hvis hun blev lagt i en hængekøje, sundhedsplejersken mente at hun var født med stress.

Det hjalp lidt, men efterhånden som Nanna blev større blev hun mere trist og havde næsten aldrig lyst til mad.

Lægen mente, at pigen havde for meget mavesyre fordi lukkemusklen til maven ikke fungerede optimalt, hun fik så noget medicin som skulle hindre mavesyren i at komme op i spiserøret.

Det virkede kortvarigt, og efter endnu et besøg hos lægen, hvor pigen efterhånden var blevet så utilpas at hun i perioder også kastede op, blev vi henvist til en neurolog. Neurologen forklarede, at pigen led af præstationsangst, hun ville være perfekt derfor havde hun det skidt og ville ikke spise.

På det tidspunkt fik vi kendskab til kranio-sakral terapi og pigen fik kort efter en behandling hos klinik Stillhoff. Allerede efter den første behandling kunne vi se på hendes ansigt at der var noget der var forandret, hun havde ligesom fået ”liv” i øjnene og var ikke mere så bleg.

Hun syntes behandlingen var dejlig, og siger at hun oplevede det ”som en dejlig drøm hvor jeg lå og svævede i en hvid hængekøje, mens små gule og lilla sommerfugle fløj omkring”.

Inden vi fik set os om kom hun selv og bad om en behandling mere. I løbet af kort tid vendte pigens appetit tilbage og til vores store glæde kommer hun af og til og siger hun er sulten. Dejligt at se at vores store pige har fået et glimt i øjet.