En sygeplejerske fortæller:

Posted in Cases

Jeg hedder Jeanette, er 39 år og arbejder som sygeplejerske på en Neonatalafdeling.

Som så mange andre med en travl hverdag, har jeg en krop der med jævne mellemrum fortæller mig at den er overbelastet.

Når jeg bliver stresset mærker jeg tydeligt at det sætter sig som en spænding i min mave. Det føler jeg som om jeg har et 10 cm. bredt spændebånd rundt om mig lige under brystet.

Jeg har smerter i min mavesæk og spændinger ned i mit underliv der stråler helt om i ryggen.

Jeg har i mange år haft mavemundsbrok og døjet med for meget mavesyre i spiserøret, men efter jeg har fået behandling med organmassage og kranio-sakral terapi er det kun i ekstreme stressede perioder jeg mærker det, og det er kun ganske lidt.

Under behandlingen hos Jonna mærker jeg tydeligt hvordan ”spændebåndet” løsnes. Min vejrtrækning bliver lettere og smerterne aftager.

Når Jonna ”trykker på mig” kan jeg mærke hvordan spændingen i maven har forbindelse til både mit tarmsystem og mit bækken og underliv.

Når jeg får behandling lader jeg mig selv flyde helt hen, og sommetider ”sover” jeg. Jeg får så sat en masse tanker på plads uden helt at være bevidst om det.

Når jeg igen ”vågner” har jeg det meget bedre, jeg føler mig afslappet, lettet og glad og helt fri for spændinger. Jeg er klar til endnu en periode med hverdagens travlhed.